Orice culoare pentru casa ta!

Bricolor este un magazin specializat in colorarea si comercializarea vopselelor lavabile si a tencuielilor decorative.

Gama variata de
vopsele lavabile

Venim in sprijinul clientilor cu o gama larga de vopsele lavabile de la majoritatea producatorilor nationali : DURAZIV, KOBER, POLICOLOR , SAVANA, OSCAR, producatori care au dat dovada de-a lungul timpului de inovatie, implicare, calitate si diversitate a produselor comercializate.

Va asteptam in magazinul nostru din Braila str. Grivita nr 239 sa consultati cartela cu 524 nuante de colorare si sa incercati impreuna cu agentii nostri de vanzari sa gasiti sursa de inspiratie pentru a da culoare casei voastre. Pentru aceasta luati in calcul culorile predominante din incapere, fie ca e vorba de mobilier, parchet , asccesorii si armonizatile cu culoarea peretilor pentru a avea un stil echilibrat.

Contacteaza-ne

Colorare computerizată,
masini de colorat performante.

Centrul de Colorare BRICOLOR este dotat si cu o masina de colorat si mixat vopsele lavabile si tencuieli decorative ale producatorului DURAZIV.

De-a lungul anilor Duraziv COLOR si Duraziv KAUCIUC au demonstrat calitatea produselor iar Duraziv fara Miros noua formula cu Zero compusi organici volatili, Zero amoniac , Zero miros a fost certificat ECOLABEL in premiera in Romania.

Pigmenţii originali asigură o stabilitate îndelungată a culorii, iar bazele de nuanţare sunt produse premium de finisaj – cu grad superior de lavabilitate şi acoperire perfectă.

Contacteaza-ne

Scule si unelte pentru zugravit, lacuri si vopsele, tencuieli decorative , amorse, diluanti

Pe linga lacuri si vopsele, tencuieli decorative , amorse,diluanti in magazinul nostru gasiti scule si unelte pentru zugravit si reparatii pentru finisari interioare si exterioare,sanitare, electrice si feronerie.

Contacteaza-ne
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support